فهرست ها

توصیه های ملی و بین المللی در خصوص مصرف مکمل ویتامین D در کنترل و پیشگیری از بیماری COVID19

توصیه های ملی و بین المللی در خصوص مصرف مکمل ویتامین D در کنترل و پیشگیری از بیماری COVID19

با توجه به شیوع بالای کمبود ویتامین " د " در جامعه، قبل از ارائه مگادوز یا دوز پیشگیری (ماهی یک عدد مکمل 50000 واحدی)، در حال حاضر لزومی به اندازه­‌گیری سطح سرمی ویتامین " D " نیست.

  • ویتامین D به عنوان ویتامین محلول در چربی دارای نقش­ های متعددی در بدن می‌­باشد از جمله شرکت در متابولیسم کلسیم و فسفر در سلامت استخوان و تقویت سیستم ایمنی
  • کمبود ویتامین D در بروز بیماری‌های غیرواگیر ، از جمله سرطان، بیماری­ های قلبی- عروقی، دیابت و بیماری­‌های خودایمنی دیده شده است.
  • از جمله راهکار های پیشگیری و کنترل کمبود ریز مغذی­‌ها در سیستم بهداشتی درمانی کشور: مکمل یاری، غنی سازی مواد غذایی و آموزش و اصلاح الگوی غذایی جامعه است.
  • ویتامین D را می توان از سه منبع دریافت کرد: تولید در داخل بدن از طریق قرار گرفتن در معرض نور مستقیم خورشید، مصرف مواد غذایی و نوشیدنی­ های حاوی ویتامین D و مصرف مکمل.

اخبار و اطلاعیه